Ydelser hos FJ Transport ApS

​FJ Transport ApS tilbyder forskellige former for transport- og distributionsløsninger i hele Danmark og i Sverige. Vi transporterer pallegods, full load med 33 paller i en trailer og transport af fødevarer i køletrailere.

Vores transportløsninger overholder internationale krav

​Vores transportløsninger lever op til alle danske og internationale krav og standarder for fødevaresikkerhed, og vi har i det hele taget stor erfaring med transport af fødevarer.

Vi tilbyder ikke udlejning af vores vognpark, og vi tilbyder ikke særkørsler, men vi kan altid finde en løsning for vores kunders behov og ønsker, og derfor kan vi henvise til andre vognmænd i vores netværk, hvis vi ikke kan modtage en transportopgave af den ene eller den anden årsag.

​ 

Vi har fokus på gode priser, men også på sikkerhed

Når vi udfører transport og distribution for vores kunder sker det altid med fokus på god kvalitet, høj service og imødekommen fleksibilitet, ligesom vi også har fokus på at tilbyde nogle gode priser på transport. Dertil kommer vores mangeårige erfaring med transport og vores dygtige og servicemindede chauffører.

Men transportløsninger fra FJ Transport ApS betyder også sikker og miljørigtig kørsel. Derfor har vi en miljø- og sikkerhedspolitik, som blandt andet har fokus på at både køretøjer og chauffører overholder alle love og regler, herunder køre- og hviletidsbestemmelserne.

Du er velkommen til at ringe til FJ Transport ApS på telefon 29 33 67 71 eller sende en e-mail til info@fjt.dk, hvis du vil have en god pris på en transport- og distributionsløsning. Vi har 24 timers service, så du kan ringe 24 timer i døgnet året rundt.

​​

​Firmainformation

FJ TRANSPORT ApS

CVR: 31064279

Adresseinformation

Fjordvej 183
5330 Munkebo

Kontaktinformation

Telefon: 29 33 67 71

E-mail: info@fjt.dk