Vognparken hos FJ Transport ApS

​FJ Transport ApS råder over fire trækkere i vognparken, samt køletrailere til blandt andet fødevaretransport. Vi tilbyder alle former for transportløsninger, men især pallegods og full load, hvor der er 33 paller i traileren. Vores speciale er transport af fødevarer, og derfor har vi særlig stor erfaring med fødevaretransport, ligesom vi naturligvis overholder forskrifterne fra Fødevarestyrelsen

Vores vognpark overholder alle love og regler​

Vores vognpark overholder naturligvis alle love og regler, ligesom vores chauffører overholder både færdselsloven og reglerne for køre- og hviletid. Vores køretøjer kører primært i Danmark, men kører også i Sverige.

Vi tilbyder derimod ikke særkørsel, men vi har et solidt netværk af samarbejdspartnere inden for branchen, som vi kan henvise til. Derfor kan vi altid finde en løsning på transport, uagtet dit behov er stort eller småt. Desuden udlejer vi ikke køretøjer. Vores vognpark benyttes kun til at betjene vores kunder med transport af deres gods og fødevarer.

Vores vognpark og chauffører står for kvalitet og service​

Når vores vognpark og chauffører er på en opgave for vores kunder, så vægter vi altid at levere en god kvalitet, en høj service og en fornuftig fleksibilitet. Desuden vægter vi altid at kunne tilbyde en god pris, der er fair for alle.

Hvis du også ønsker at blive betjent af vores vognpark med erfarne chauffører, så kan du kontakte FJ Transport ApS på telefon 29 33 67 71 eller på e-mail info@fjt.dk. Du kan ringe 24 timer i døgnet, da vi har 24 timers service.

​Firmainformation

FJ TRANSPORT ApS

CVR: 31064279

Adresseinformation

Fjordvej 183
5330 Munkebo

Kontaktinformation

Telefon: 29 33 67 71

E-mail: info@fjt.dk