​FJ Transport ApS er en familievirksomhed

FJ Transport ApS blev stiftet af Frank Villy Jespersen i år 2000 og er derfor 15 år gammel, men Frank Villy Jespersens erfaring med transport rækker over 30 år. Frank Villy Jespersens søn og datter overtog firmaet den 1. maj 2015, således FJ Transport ApS i dag er en familievirksomhed. Men Frank Villy Jespersen står naturligvis stadig til rådighed med sin viden og erfaring.

Vi tilbyder transport af pallegods og full load

FJ Transport ApS kørte oprindeligt transport til Sydeuropa, men har i dag valgt at fokusere på transport i Danmark og Sverige. Vi er specialiseret i transport af fødevarer, herunder i køletrailere, og transporten foregår naturligvis efter Fødevarestyrelsens love og regler. Men vi tilbyder mange former for transport, især pallegods og full load, som er med 33 paller i traileren.

Vores chauffører og køretøjer overholder alle regler

FJ Transport ApS har 12 chauffører, og både vores køretøjer og chauffører overholder naturligvis alle regler og forskrifter. Dertil kommer, at vi lægger vægt på god kvalitet, høj service og fornuftig fleksibilitet, når vi udfører transportopgaver for vores kunder. Vi lægger også vægt på at tilbyde en god pris.

FJ Transport ApS kan kontaktes på telefon 29 33 67 71 eller via e-mail info@fjt.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for transport for dig og din virksomhed. Du kan ringe 24 timer i døgnet og 365 dage om året, hvis det er nødvendigt, eftersom vi har 24 timers service for nye og gamle kunder.

​Firmainformation

FJ TRANSPORT ApS

CVR: 31064279

Adresseinformation

Fjordvej 183
5330 Munkebo

Kontaktinformation

Telefon: 29 33 67 71

E-mail: info@fjt.dk