Miljøpolitik hos FJ Transport ApS

FJ Transport ApS har som dansk og ansvarlig transportvirksomhed en miljøpolitik. Denne miljøpolitik afspejler sig inden flere områder i virksomhedens drift og servicering af vores kunder.

Det betyder blandt andet, at vores køretøjer skal overholde alle love og regler, herunder regler fra Fødevarestyrelsen i forhold til transport af fødevarer i vores køletrailere. Det betyder også, at simple regler som færdselsloven og reglerne om køre- og hviletid skal overholdes, og at vores chauffører aldrig må undvige disse love og regler.

Love og regler er en del af vores miljøpolitik

​Vi ser en sammenhæng mellem love og regler på den ene side og miljøpolitik på den anden side. For det første vil en overtrædelse af love og regler direkte eller indirekte kunne medføre eller vil medføre en negativ påvirkningen af miljøet. Men for det andet er sikkerheden for vores chauffører, medtrafikkanter og andre i trafikken også i højsædet.

Dertil kommer den kommercielle del og konsekvens, fordi driftsikkerhed er en væsentlig faktor i en pålidelig vognmandsforretning, herunder sikkerheden af vores kunders gods og fragt.

Vores køretøjer har et program fra Fartskriver Danmark

​Alle vores køretøjer er naturligvis udstyrede med de lovpligtige fartskrivere, men også med et supplerende program. Dette program fra Fartskriver Danmark aflæser, hvor køretøjet kører, hvor det stopper, hvor mange timer det er i drift, og hvor hurtigt det kører. Desuden holder det øje med køre- og hviletidsbestemmelserne. Hvis der er regler og love, som ikke bliver overholdt, sender programmet automatisk en rapport til vognmanden eller en anden ansvarlig.

Hvis du ønsker flere oplysninger eller en aftale på transport, så ring eller skriv på telefon 29 33 67 71 eller e-mail info@fjt.dk.

​Firmainformation

FJ TRANSPORT ApS

CVR: 31064279

Adresseinformation

Fjordvej 183
5330 Munkebo

Kontaktinformation

Telefon: 29 33 67 71

E-mail: info@fjt.dk